Open van ma-vr van 7:00-18:30, op zaterdag van 7:00-18:00.

Bestel online

Wij leveren aan huis

Kwaliteit op de eerste plaats

Over ons

Wie is Butcher Buyse?

Na zijn slager opleiding bij “Ter Groene Poorte” opende Bart op 15 november 1996 zijn eigen zaak in de toenmalige ‘Profi’ te Ingelmunster. Samen met zijn vrouw Nathalie en zijn personeel zorgde hij ervoor dat deze zaak uitbloeide tot een kwaliteitsvolle slagerij. 

 

Ze overleefden de dioxinecrisis en de discussie rond hormonen en mishandelingen in slachthuizen maakte het voor hen ook niet makkelijker op. Maar Bart & Nathalie hadden er positief oog op en bleven vechten voor hun zaak!

In 2018 sprong dochter Laura mee op de kar, ze studeerde af in Hotelschool Ter Duinen. 

 

Fier als een pauw zal zij er in de toekomst, samen met haar broer lewie die momenteel nog studeert aan Ter Groene Poorte, voor zorgen dat de naam Buyse niet van de kaart verdwijnt in de slagerswereld!