Open van ma-do van 7:00-18:30, op vr-zat van 7:00-18:00.

Bestel online

Wij leveren aan huis

Kwaliteit op de eerste plaats

Over ons

Wie is Butcher Buyse?

Na zijn slager opleiding bij “Ter Groene Poorte” opende Bart op 15 november 1996 zijn eigen zaak in de toenmalige ‘Profi’ te Ingelmunster. Samen met zijn vrouw Nathalie en zijn personeel zorgde hij ervoor dat deze zaak uitbloeide tot een kwaliteitsvolle slagerij. 

 

Ze overleefden de dioxinecrisis en de discussie rond hormonen en mishandelingen in slachthuizen maakte het voor hen ook niet makkelijker op. Maar Bart & Nathalie hadden er positief oog op en bleven vechten voor hun zaak!

In 2018 sprong dochter Laura mee op de kar, ze studeerde af in Hotelschool Ter Duinen.

 

In 2020 besloten we om een nieuwe winkel op te starten iets verderop in de straat. Een voedingswinkel waar je terecht kunt voor allerhande zaken. Van verse groenten, tot ovengebakken brood, een ruim assortiment voedingsproducten ... maar vooral het vers vlees en de dagverse bereidingen blijven op nummer 1 staan. 

 

Ook zoon Lewie stapte mee in de zaak nadat hij afstudeerde in 2023 aan Ter Groene Poorte. Zo zullen ze er samen voor zorgen dat de naam Buyse niet van de kaart verdwijnt in de slagerswereld!