Open van ma-do van 7:00-18:30, op vr-zat van 7:00-18:00.

Bestel online

Wij leveren aan huis

Kwaliteit op de eerste plaats

Slagerij

Met passie voor het vak zorgt ons team iedere dag voor uw lekker stukje vlees! 

Bestel nu online!

Rundsvlees

Ons Belgisch rundsvlees is een kwaliteitsproduct. Een lekkere “steak-friet” is nog steeds een culinaire lekkernij. Een rund levert een zeer gevarieerd aanbod van vlees dat sterk verschilt inzake structuur, kleur en smaak. Naargelang het type dier, de fokmethode, het voeder en de leeftijd vertoont het vlees een verschillende smaak en structuur. 

Varkensvlees

“Smot, vet, hespe & spek, hoofdvlees, koteletten en paté” letterlijk alle kanten kan je ermee uit. Varkensvlees kan zowel in de dagelijkse keuken als voor feestelijke gelegenheden gebruikt worden. Ons varkensvleesaanbod is bijzonder gevarieerd. Van varkenshaasje tot mignonnette tot spieringkotelet … voor ieder wat wils. Liever wat magerder of een lekker smaakvol vetrandje eraan, bij ons bent u aan het juiste adres! 

Gevogelte

Wat had je gedacht van een klassieke vol-au-vent, een eendenborstfiletje of een opgevulde kalkoen? Bij Butcher Buyse bieden wij u een kwaliteitsvol assortiment gevogelte aan: kip, parelhoen, kalkoen ... 

 

De leveranciers van ons kippenvlees, kalkoenvlees en andere gevogelte worden met zorg gekozen.

Dry Aged Meat

Het dry aged rijpen komt voort vanuit een oude ambacht. Ook Butcher Buyse geeft het vlees de tijd om te rijpen in hun speciale rijpkamer.

De luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Charcuterie

Op zoek naar heerlijke toespijs?

Bij ons ligt er gegarandeerd voor elk wat wils. 
Een groot deel van ons aanbod is huisbereid, zo kunnen wij u telkens opnieuw de allerbeste smaak en kwaliteit bieden. Ons assortiment word aangevuld met binnen- en buitenlandse specialiteiten. Van spaanse ham tot vlaamse rauwe boerenham … ook u vind zeker uw smaak!

Bestel al onze producten online!