Open van ma-do van 7:00-18:30, op vr-zat van 7:00-18:00.
Bestel online
Wij leveren aan huis
Kwaliteit op de eerste plaats
Geen gedoe meer met de perfecte cuisson zoeken, wachten om vlees te bakken tot de aperitief van uw gasten leeg is, wij vertellen jullie hoe je de perfecte côte a los klaarmaakt!
Plaats deze tussen 2 borden in een oven op 40°c (opgelet! Zeker niet hoger van temperatuur want dan stollen de eiwitten van uw vlees). Deze mag gedurende 1 tot 2 uur blijven zitten in de oven. Binnenin wordt intussen voor de perfecte temperatuur gezorgd.
Wanneer u ziet dat uw gasten klaar zijn om bijna aan tafel te gaan maakt u uw kolen, BBQ, of pan met boter goed warm. U kunt intussen uw côte à los kruiden naar keuze. (tip: proef zeker onze 7 peperkruiden!)
plaats de côte a los in de pan en kleur mooi aan langs beide kanten. Klaar!
Uw côte a los is nu mooi blue/saignant en u kunt hem mooi aansnijden. Liever wat meer gebakken? snij eerst het vlees aan en leg de stukjes dan nog eens kort in de pan.
Smakelijk!
Openingsuren
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
07:00–18:30
07:00–18:30
07:00–18:30
07:00–18:30
07:00–18:00
07:00–18:00
Gesloten
maandag: 07:00–18:30
dinsdag: 07:00–18:30
woensdag: 07:00–18:30
donderdag: 07:00–18:30
vrijdag: 07:00–18:00
zaterdag: 07:00–18:00
Gesloten
Locatie
Oostrozebekestraat 158
8770 Ingelmunster
051 300 122
info@butcherbuyse.be
BE0479365684