Open van ma-za van 7:00-18:30

Bestel online

Wij leveren aan huis

Inspiratie

De perfecte côte à los

Geen gedoe meer met de perfecte cuisson zoeken, wachten om vlees te bakken tot de aperitief van uw gasten leeg is, wij vertellen jullie hoe je de perfecte côte a los klaarmaakt!

 

Plaats deze tussen 2 borden in een oven op 40°c (opgelet! Zeker niet hoger van temperatuur want dan stollen de eiwitten van uw vlees). Deze mag gedurende 1 tot 2 uur blijven zitten in de oven. Binnenin wordt intussen voor de perfecte temperatuur gezorgd. 

 

Wanneer u ziet dat uw gasten klaar zijn om bijna aan tafel te gaan maakt u uw kolen, BBQ, of pan met boter goed warm. U kunt intussen uw côte à los kruiden naar keuze. (tip: proef zeker onze 7 peperkruiden!) 

 

plaats de côte a los in de pan en kleur mooi aan langs beide kanten. Klaar! 

Uw côte a los is nu mooi blue/saignant en u kunt hem mooi aansnijden. Liever wat meer gebakken? snij eerst het vlees aan en leg de stukjes dan nog eens kort in de pan. 

 

Smakelijk!